Wijnkist met La Cour des Dames Pays d'Oc Merlot


€ 9,40 per pakket

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

  • Gratis wijninformatie bij elk pakket

De herkomst van de merlotdruiven – uit verschillende delen van de Languedoc, zoals Nîmes, Béziers, Carcassonne en Minervois – draagt bij aan de complexiteit van deze Merlot van La Cour des Dames.

Naast rijpe, zwoele merlot uit warmere delen zijn ook druiven van koel en hooggelegen wijngaarden beschikbaar, met meer frisheid en fruitige tonen. De assemblage is voortreffelijk en levert een volle en doordrinkbare Merlot op. De korte eikenhoutrijping geeft bovendien een luxe geur en meer smaaknuance.

Zeer aansprekend en door de soepele smaak breed inzetbaar. In vergelijkende proeverijen altijd positief verrassend.

Wijnmaakster Hilde Chevillot

La Cour des Dames, onze huiswijnen van topkwaliteit
De witte en rode wijnen van La Cour des Dames worden geselecteerd en geassembleerd door Hilde Chevillot en Laurent Delaunay.

Laurent is een veelzijdige wijnmaker, geboren en getogen in de Bourgogne en inmiddels een van de grote specialisten in Zuid-Franse wijnen. De doelstellingen voor deze huiswijnen zijn toegankelijkheid, typiciteit en balans. Met verbluffend resultaat: prachtige wijnen voor een scherpe prijs.

Sinds 2013 werkt Laurent samen met de Vlaamse Hilde Chevillot, die in Frankrijk oenologie studeerde. Zij is eindverantwoordelijk voor deze serie wijnen en maakt in deze prijsklasse een meer dan opmerkelijke kwaliteit.

Heerlijk bij ossobuco met gremolata

Inhoud:

€ 9,40 per pakket

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

  • Gratis wijninformatie bij elk pakket
Er zijn geen beoordelingen voor dit product,
Geef als eerste een beoordeling en klik hier
Even geduld a.u.b.