Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op beoordeling

Over Vinoteca Lina

"Van je hobby & passie je werk maken"

In 2011 is Lina BooZZ opgericht en in 2012 startte Gijs Lina aan de Parade in Venlo met zijn wijnhandel Lina BooZZ om zijn droom te verwezenlijken. Na een succesvol opstartjaar met deelname als wijnpartner aan Lekker Venlo, Pop-up restaurant en diverse andere culinaire events, deed zich een unieke kans voor om naar een nieuwe locatie te verhuizen. Aan de Jodenstraat 14a heeft Gijs, sinds september 2013, zijn eigen visie kunnen realiseren in de vorm van een Vinoteca met allure. Begin 2016 is de naam veranderd in Vinoteca Lina, focus op wijn in het bijzonder!

Assortiment

Het overgrote deel van ons assortiment wordt door ons rechtstreeks van de wijnboer geïmporteerd. Hierdoor beschikken wij over een uniek assortiment dat zowel voor horeca als de particuliere markt aantrekkelijk is. Ook op prijsniveau interessant; we bewegen voornamelijk tussen de € 5,-- en € 15,-- per fles, wat resulteert in een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Locatie

De Vinoteca ligt in het hart van Venlo, aan de Jodenstraat, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Onze fysieke winkel in Venlo is ingericht op het ontwikkelen van uw smaak. Proef eerst voordat u koopt, dat kan bij ons, van donderdag tot zaterdag staat er een mooie selectie wijnen open die u kunt proeven. Hierdoor maken we het uitzoeken van uw favoriete wijn nog eenvoudiger.
U bent welkom en wordt begeleid om te kijken, ruiken en proeven welke wijn het best bij u en/of uw maaltijd past. Uiteraard worden ook cursussen en proeverijen gegeven, kijk hiervoor in onze Agenda.

Bezorging

De wijnen (vanaf 12 flessen) worden gratis thuisbezorgd met onze bezorgdienst in de directe omgeving van Venlo. Wij leveren door heel Nederland met de bezorgdienst. Bij kleinere orders berekenen we bezorgkosten (klik hier voor meer informatie).

Even geduld a.u.b.