Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent

U winkelt veilig bij ons

Online winkelen bij Vinoteca Lina is veilig. Wanneer u iets bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat uw privé-gegevens ook echt privé worden behandeld, conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Meer lezen over deze richtlijnen

Vinoteca Lina slaat uw gegevens op in een beveiligde database. Uiteraard is de verbinding die u maakt met onze webshop beveiligd door een SSL-verbinding. We gebruiken deze informatie ook alleen maar om uw aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. U kunt bij ons veilig betalen en afrekenen, en zijn wij aangesloten bij het Webshop Keurmerk:

Veilig winkelen...
beveiligde SSL verbinding (https)
betalen via iDeal, factuur of PayPal
ingevoerde veiligheidsmaatregelen
uw privacy respecteren wij
aangesloten bij thuiswinkel waarborg

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 5000 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 6000 webshops wereldwijd is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.


Meer weten over hoe wij met uw privacy omgaan?

Wat doen wij om veilig met uw informatie om te gaan en welke gegevens verzamelen wij?

Meer weten over hoe wij met uw bestelling omgaan?
Op onze pagina klantenservice kunt u alles vinden over:

Wijngaard
Even geduld a.u.b.